top of page

MI FÁN TEREM A PANYOLIUM?

233A0132.jpg
Képernyőfotó 2020-03-30 - 13.54.19.png

Európa szívében, Magyarország észak-keleti sarkában van egy különleges térség, ahol három folyó ölelésében bőséges termést adnak az úgynevezett “ártéri dzsungelgyümölcsösök”. Az itt termő, utánozhatatlan zamatú “Nemtudom” szilva, a kissé savanykás cigánymeggy, a világszerte ismert vilmoskörte biztosítja termékeink jellegzetes karakterét. Őshonos itt a különleges milotai dió, mely számos termékünkben felbukkan.


Filozófiánk lényege, hogy kizárólag kiváló minőségű, friss alapanyagokból, kézműves jelleggel dolgozunk. Minden egyes termékünk természetes hozzávalókban, rostokban és antioxidánsokban gazdag, ugyanakkor kalóriaszegény, így széles körben népszerűségre talál. Tartósítószert, mesterséges színezőanyagot és hozzáadott cukrot nem alkalmazunk. A Panyolium egy olyan ízvilágot szeretne nyújtani az ínyencségekre fogékony vásárlóknak, amivel korábban nem találkoztak.


A manufaktúránk a saját termőföldön és a helyben termett gyümölcsöket dolgozza fel. Fáradságos munkával, természetesen gazdálkodunk, gyomírtó és rovarírtók nélkül. Miközben a termőtalaj életre kel, gyógynövényekből készült főzetekkel, biológiai növénykondícionálókkal erősítjük növényeink immunrendszerét, hogy saját erejükből is meg tudjanak bírkózni a betegségekkel. A termesztéstől kezdve az aszaláson, főzésen és feldolgozáson át a csomagolásig minden a Panyolium kezei között zajlik.

Termékeink: aszalt gyümölcs, aszalt gyümölcsből készült tea és lekvár.

Panyola, 2020 április

IMG_2254.JPG
bottom of page